Rejser til Kefalonia

Skal din næste rejse gå til Kefalonia?

Hvad ønsker du, at din næste sommerferie skal indeholde? Sol? Varme? Smukke strande og klart, blåt vand? Spændende museer? God mad? Store naturoplevelser? Den græske ø Kefalonia har det hele. Kefalonia er en græsk ø, beliggende vest for Grækenland, og har ca. 40.000 indbyggere. Kefalonia indeholder både et spændende og livligt bymiljø, et skønt klima, skønne strande og mulighed for fred og ro – kun 3 flyvetimer fra København.

Kefalonia har et behageligt klima med varme temperaturer, og i sommermånederne er vejret præget af solskin, og der er stort set ikke regn. Kefalonia er et altså et oplagt sted at holde sin solferie. Men Kefalonia rummer også mange muligheder for oplevelser.

 

Rejs til Kefalonia og få alt hvad du kan ønske dig

En rejse til Kefalonia kan nemlig rumme netop det, som du ønsker dig af din ferie. På Kefalonia er der rigt på hyggeligt byliv, for eksempel i øens hovedstad Argostoli. Her finder du et væld af små, hyggelige restauranter, cafeer og tavernaer hvor du kan spise god, autentisk græsk mad og nyde et godt glas vin, eller gå en tur i de mange små butikker. Der er også flere spændende museer hvor du kan se arkæologiske fund fra Grækenlands oldtid.Men der er også mulighed for at holde din ferie lidt uden for byen, og bare nyde roen, stilheden og den smukke natur. Vælger du at holde din ferie i en af de lidt mindre byer, for eksempel Lassi og Skala, hvor der er færre mennesker, mindre by, og mere fredfyldt natur kan du få fred og ro, eller store naturoplevelser, for eksempel er der gode muligheder for dykning.

Når du rejser til Kefalonia, har du altså mulighed for helt selv at bestemme, hvordan din ferie skal se ud, og hvad den skal indeholde. Der er både skønne strande og spændende kultur og natur, god mad og hyggelig stemning. Er det noget af det, du ønsker dig af din sommerferie, bør du helt sikkert overveje at rejse til Kefalonia.

 

Hvad skal jeg se når jeg rejser til Kefalonia?

Rejser du til Kefalonia, bør du helt sikkert besøge den smukke strand Myrtos. Faktisk bliver Myrtos betragtet som en af de allersmukkeste strande i hele Grækenland, og Myrtos er kendt verden over for sin unikke skønhed, og her er klart og turkisblåt vand, og en skøn sandstrand. Myrtos er faktisk flere gange blevet belønnet for sin renhed og den storslåede naturlige skønhed og i sommermånederne er det et yndet rejsemål for mange. Det er altså et must at lægge vejen forbi Myrtos, næste gang du rejser til Kefalonia.

En anden stor naturoplevelse er den underjordiske sø kaldet Melissanisøen. Søen befinder sig i en gammel hule, hvor dele af taget på hulen er faldet sammen, således at solen trænger ind. Vandet i søen er smukt og turkisblåt, og det er en ganske spektakulær oplevelse at sejle en tur ind i Melissanisøen. Der er også mulighed for selv at foretage en lille bådtur ind i hulen, hvis du skulle have lyst til det.

Endnu en skøn naturoplevelse er at besøge Kefalonias højeste punkt, Aenosbjerget. Området omkring Aenosbjerget er omdannet til en nationalpark på grund af sin unikhed og uspolerede natur. Det betyder også, at området ikke er spoleret af turisme, men fremstår smukt og naturligt. Aenosbjerget er omkring 1600 meter højt.Hvad koster en rejse til Kefalonia?

Det behøver ikke at være dyrt at vælge at rejse til Kefalonia. Du kan få en uge på Kefalonia på et hyggeligt hotel for under 3.000 kr. per person. Der er altså mulighed for en god og billig ferie, hvis du vælger at din næste rejse skal gå til Kefalonia. Men selvfølgelig er der også mulighed for at vælge dyrere hoteller, hvis du ønsker en ferie med udpræget luksus. Uanset hvad du ønsker af din næste ferie, er du sikker på, at du finder det på Kefalonia!