Rejser til Faliraki

Trænger du til ferie og vil du gerne ned til sol, varme og afslapning? Så kan det være, du skal overveje en af de mange rejser til Faliraki. Rejser til Faliraki byder i den grad på sol, varme og afslapning. Faliraki er en af de mest populære feriebyer på den østlige side af den græske ø Rhodos. Byen syder af liv og byder på et hav af overnatningsmuligheder, seværdigheder, restauranter samt gode strande og meget mere.

Med en rejse til Faliraki, får du en af de bedste sandstrande på Rhodos, og kan du lide at bade nøgen, er det også i Faliraki, at du finder den eneste nudiststrand på Rhodos. Byen Faliraki ligger tæt på et af Rhodos mange vandland og langs med stranden finder du en masse forskellige vandsportsaktiviteter, så der er nok at få timerne til at gå med, når du vælger at rejse til Faliraki.

Byen er nem at navigere rundt i. Byen er bygget op omkring hovedgaden med små og større gader, der går på tværs ned mod stranden. Faliraki ligger ca. 12 km fra Rhodos by, hvortil der er adgang med lokalbus eller taxi. Det er også muligt at sejle fra Faliraki til Rhodos by, ligesom du også kan sejle til stranden ved Lindos.
 

Rejsebureauer med rejser til Faliraki

De fleste rejsebureauer, der udbyder charter rejser, har rejser til Faliraki. Beslutter du dig for at ville rejse til Faliraki, kan du gå på nettet og søge efter bynavnet og du vil få en masse hits på rejsebureauer, der udbyder rejser til Faliraki. I Danmark er det blandt andre rejsebureauer som Apollo, Spies og Star Tour, der udbyder rejser til Faliraki, men der er også et hav af andre muligheder.

 

Overnatningsmuligheder

Når du rejser til Faliraki, er der forskellige former for overnatningsmuligheder. De muligheder du har, afhænger af det rejsebureau du rejser med. Som udgangspunkt kan du vælge mellem lejlighed eller hoteller. Lejlighed- og hotelstandard afhænger igen af, hvilket rejsebureau du rejser med, men som udgangspunkt har hotellerne bar, pool, restaurant og så ligger de som regel meget tæt på stranden. Mange hoteller har privat strand, der kun er beregnet til hotellets gæster. Lejlighedskomplekser har som regel også en pool og nogle har også bar. Vælger du, på din rejse til Faliraki, at bo i et lejlighedskompleks, skal du være opmærksom på, at du i de fleste tilfælde selv skal lave mad m.m.

 

Seværdigheder i Faliraki

Vælger du en rejse til Faliraki er der i den grad mulighed for afslapning, men er du typen, der også godt kan lide at opleve lidt, når du er på ferie, så er en rejse til Faliraki, i den grad også noget for dig. Faliraki og Rhodos generelt, byder på en række af uforglemmelige seværdigheder. Nogle af de ting man kan opleve, når man rejser til Faliraki og Rhodos er: Byrundtur i Rhodos by, sejltur til Tyrkiet, et besøg i Sommerfugledalen, en græsk aften med sang og dans og sidst men ikke mindst, den historiske by Lindos, hvor du kommer til på æselryg.
 

Rejse med børn til Faliraki

En rejse til Faliraki vil være et hit, ikke kun hos dig, men også hos dine børn. Faliraki er yderst børnevenligt. Byens beliggenhed på den østlige side af øen, gør at den ligger i læ for vestenvinden, hvilket gør sandstrandende yderst børnevenlige. De fleste hoteller er udstyret med børnepool og børneklub. Vælger du All Inclusice på din rejse til Faliraki, er du sikret, at der er mad børnene kan lide på hotellet, ligesom der også på de fleste hoteller, er inkluderet is, i deres All Inclusive. Byens beliggehed i nærheden af vandland og vandsportsaktiviteter er også noget børnene vil elske.