Rejser til De Kanariske Øer

Sommeren er snart forbi, og kulden er på vej tilbage. Du behøver dog ikke at undvære sol og varme endnu. Forkæl i stedet dig selv med en ferie fyldt med sol, varme, strand og store oplevelser her i begyndelsen af efteråret – priserne er rimelige og temperaturene helt fantastiske, hvis du vælger en ferie til Sydeuropa. Et oplagt valg, hvis du gerne vil have de smukkeste strande, varme, spændende kultur og et hav af muligheder for aktiviteter, er rejser til De Kanariske Øer.

De Kanariske Øer er en lille øgruppe beliggende i Atlanterhavet og hører til Spanien. De er beliggende ud for Afrikas kyst, hvilket er med til at sikre lune temperaturer året rundt, ligesom du altid er sikker på solskin og dejlig blå himmel, når du vælger rejser til De Kanariske Øer.

Sol, varme og spændende byliv når du rejser til De Kanariske Øer

Blandt De Kanariske Øer finder du flere populære og fantastiske ferieøer. Du kan blandt andet vælge imellem Gran Canaria og Tenerife, når du vælger rejser til De Kanariske Øer. Fælles for disse øer, og i det hele taget for rejser til De Kanariske Øer, er, at du er sikker på skønne temperaturer, blå himmel og uovertrufne strande.

Er du til sol og varme, afslapning på stranden, spændende kultur og masser af oplevelser, så er rejser til De Kanariske Øer helt sikkert noget for dig. Rejser til De Kanariske Øer rummer noget for enhver – uanset om du gerne vil på den perfekte børneferie for hele familien, på romantisk solferie med kæresten, manden eller konen eller på badeferie med fester om natten med venner eller veninder, så finder du også den helt perfekte ferie for dig på De Kanariske Øer.
 

Gran Canaria har det hele

Vælger du at din rejse skal gå til Gran Canaria, er du helt sikker på at din ferie vil blive en oplevelse for livet. På Gran Canaria er du altid sikret masser af sol og varme, med omkring 350 solskinsdage om året, samtidig med at strandene er utroligt smukke og oplagte til sjov og afslapning. Vil du samtidig gerne kunne besøge spændende butikker og nyde god mad, så er Gran Canaria helt sikkert noget for dig.

Her er der nemlig også pulserende byer, hvor der er spændende butikker, som indbyder til shopping samt hyggelige restauranter med skøn, lokal mad. Søger du samtidig en ferie med et pulserende natteliv, er Gran Canaria ligeledes den oplagte ø for dig. På Gran Canaria finder du alle de elementer, der skal til for at få en fantastisk ferie: Her er der sol, strand og afslapning, spændende byliv samt mulighed for alverdens aktiviteter på land og vand, blandt andet surfing, vandreture og meget andet.
 

Rejser til De Kanariske Øer er rejser du aldrig glemmer

Når du rejser til De Kanariske Øer, kan du også vælge at lade rejsen gå til Tenerife. Tenerife er en vulkanø, og er meget frodig. Hvis du er til store oplevelser i naturen er Tenerife det oplagte valg for dig. Du kan blandt andet besøge Tenerifes højeste punkt, vulkanen Teide. Her kan du opleve den tilstørknede vulkan, samt det helt fantastiske naturliv der omkranser det, hvorfor området er gjort til nationalpark. Faktisk rummer Tenerife en helt fantastisk varieret natur der spænder fra de frodigste, grønne områder til spændende bjerge. Tenerife kan dog også meget andet. Vejret er fantastisk året rundt, og rejser du hertil, er du sikret den perfekte solferie, hvor du kan dase og bade på en af Tenerifes smukke strande.

Du behøver ikke længere at nøjes med at dagdrømme dig væk til sol og strand. Rejser til De Kanariske Øer er nemlig billigere, end du tror. Du kan rejse af sted i en hel uge inklusiv fly og hotel for omkring 3.500 kroner per person i september. Så er du sikker på at nå at opleve sommeren og at få oplevelser for livet. Gør drømmen til virkelighed og lad din næste rejse gå til en af de storslåede Kanariske Øer.