Krydstogt i Middelhavet

En stille brise, en madras under en sejldug i skyggen, en vuggende bevægelse på dækket med kluk-lyden af vandet mod skibsskroget. Et krydstogt i Middelhavet kan være noget af det nærmeste, du kommer paradis på denne jord. Middelhavet omfatter en stor region, der strækker sig over hele Sydeuropas kyst, Nordafrika og helt over til Grækenland og Tyrkiet. Mange krydstogter i Middelhavet udgår fra den franske kyst, som har de mest klassiske krydstogter, men også Spanien og Italien er godt med. Vil du prøve noget anderledes, kan eksempelvis Ægypten være et godt afsæt for en tur rundt i Middelhavet. Mange danske rejsebureauer tilbyder krydstogter i Middelhavet.


Men for kort at vende tilbage til, hvad vi egentlig taler om, når vi taler om et krydstogt i Middelhavet.
Middelhavet dækker et meget stort område med omkring 46000 km kystlinje og mere end 400 forskellige små og store øer. Så hvis du er en ægte strandelsker, så er der rig mulighed for få lysten styret.
Nogle af de mest populære mellemlandings destinationer på et krydstogt i Middelhavet er Gran Canaria, Sardinien og Mykonos. Du kan i ro og mag flade ud på en liggestol på krydstogtskibets dæk, og nyde naturen, klipperne og palmerne, efterhånden som I sejler forbi de flotte øer. Der er naturligvis heller aldrig mangel på service og opvartning på et krydstogt. Typisk er der minimum en pool ombord, som du kan tage en tur i, hvis du skal nedkøles lidt. Eller hvad med en gang lækker massage, så du får løsnet lidt op i kroppen.
Om aftenen kan I så nyde en lækker middag ombord, og udsigten er bestemt også flot om aftenen, når der er blevet helt mørkt udenfor. Nyd den stille rytme på et krydstogt i Middelhavet og dens mange seværdigheder og flotte natur.

Come on let´s cruise

I de senere år, er hele Middelhavs området blevet et utrolig populært rejsemål, hvad enten det er på et krydstogt eller en mere traditionel charterrejse. Og det ikke uden grund. Middelhavet har masser at byde på, uanset om det vigtigste for dig er solfyldte strande og lunt badevand, eller du er mere til at opleve kulturen, historiske lokationer, seværdigheder og storbyer.
Og pga af klimaet, kan du stort set tage afsted året rundt, og forvente sol og varme. Vær dog opmærksom på, at der kan blive ufatteligt varmt i sommermånederne, hvor tempetraturen sagtens kan nå op i nærheden af 40 grader. Er det lidt for voldsomt, kan du i stedet tage afsted om efteråret, eller evt om vinteren. Så er temperaturen mere beregnet til os fra det kolde nord.
I takt med at rejsebureauerne har mærket en støt stigende interesse og efterspørgsel efter krydstogtsrejser, så er udbuddet større end nogensinde før. Derudover er priserne også til at have med at gøre, for du kan godt finde nogle rigtige billige krydstogt rejser i Middelhavet, hvis du er lidt fleksibel i forhold til afrejse tidspunkt osv.

Krydstogtskibe med alt hvad hjertet begærer

Alle nutidens krydstogtskibe har noget for enhver smag. Med andre ord tilbyder de mange forskellige aktiviteter, underholdningsshows og kahytter fordelt over ikke mange dæk. Om bord kan man fornøje sig med bl.a. klatrevæg, spa- og fitnesscenter, golfsimulator, basketball- og volleyball baner, shoppingmuligheder, teater og kasino. Du skal undersøge, om alle de måltider og drikkevarer, man måtte ønske sig, er inkluderet i prisen. Eller skal bestilles og betale separat på en af de adskillige restauranter eller barer. Er man en hel familie, kan far og mor slappe af, mens børnene er engageret i en sf klubberne ombord, der tilbyder aktiviteter til børn og unge fra 6 måneder til 17 år. I dag er er et krydstogt i Middelhavet en vidunderlig oplevelse, som du og din udkårne eller familie aldrig vil glemme. Der er sket en stigning i antallet af solgte rejser med krydstogt i Middelhavet de seneste 20 år. I takt med at masseturismen på land bliver stadig mere kommerciel og selve krydstogtskibene stadig mere veludstyrede og bekvemme.

Var det noget med en godnat-cocktail på bagdækket eller room service til en god film?