Golfferie

Golfferie, hole-in-one

Skal du ud og svinge køllerne?
En golfferie er uanset dit handicap en ferieform, der kan kombinere traditionel ferie med golfspillet til den helt store guldmedalje. Når du planlægger din golfferie, skal du overveje, om du er til sol og sommer, bjerge eller lavland, og om området samtidig skal give dig og dine eventuelle ledsagere noget mere end bare golfspillet. I dag kan du tage din golfbag med over alt. Når golfbaggen og kufferten er pakket, kan du med fordel tjekke nedenstående links for golfferier i hele verden. Lille Danmark har så sandelig gode golfbaner med hotel- eller kroophold. Men bare vores to nabolande Sverige og Tyskland tilbyder golfferier i underskønne omgivelser. Er du til matchture, golfskoler, weekendophold eller såkaldte hole-in-one ture, der er unikke rejser, så har de fleste lande noget at byde på.
Faktisk sætter kun fantasien grænser her, for i dag kan du komme på golfferier i snart sagt alle verdens lande. Destinationer som Sydamerika, Stillehavet og Mellemøsten er i dag meget mere udviklet på golffronten og kan give dig helt uforglemmelige oplevelser på og uden for grønsværen.

Eksotiske destinationer, praktisk info

Eksempelvis Argentina er det land i Sydamerika med flest golfbaner – og golfferier. Angel Cabreras US Open-sejr i 2007 er historisk, da han blev den første argentinske golfspiller til at vinde US Open. Beslutter du dig for en mere utraditionel golfferie som i Argentina, venter der dig natur- og kulturoplevelser i spandevis på og uden for banen. Måden golf leves, og omgivelserne, i eksempelvis Argentina eller Brasilien afspejler de to lande. Et golfophold i Caribien eller Stillehavet er også på vej op og selv på Cuba, kan du slå til Søren.
Men mindre kan også gøre det.

Om du vælger dansk, skandinavisk, europæisk eller oversøisk er underordnet i forhold til planlægning. Du skal huske et gyldigt pas og undersøge, hvor meget din golfbag må veje og på hvilken måde, den skal transporteres afhængig af flyselskabet. Visse danske golf-sites har en særlig pakkeliste til dig, der skal på golfferie. Skal du til mere eksotiske steder, er vaccineringer og rejseforsikring måske obligatorisk, så det må du undersøge på forhånd.

Golfferie i paradis

Hvad enten du er en habil golfspiller eller næsten nybegynder, vil golfferien bringe dig ind på destinationen, og landet, på en anden måde end en traditionel ferie. Og på selve golfbanen vil du utvivlsomt møde nye mennesker.

Når du pakker til din golfferie, skal du overveje, om du udelukkende vil spille golf eller også skal på udflugter, hvor du får brug for eventuelt badetøj med mere. De rejseselskaber, der tilbyder golfferier i Danmark, forstår ofte at kombinere golfferien godt, så du ikke udelukkende går rundt og slår til Søren – på golfbanen.


I valget af din golfferie skal du overveje de ting, som destinationen har. Er du til varme eller mere kølige himmelstrøg. Skal det være nede i lavlandet eller oppe i bjergene. Den nordlige eller sydlige halvkugle. I dag kan du holde golfferie i alle verdensdele fra hele Amerika til selv fantastiske steder i Afrika og Asien.
Et tjek på internettet giver et væld af tilbud på golfferie. Har du andre golfvenner, er det oftest endnu bedre at høre deres erfaringer. Og rette dig efter dem. Golfspillere har ofte de samme forventninger til netop en golfferie.